Skrive og fortelle

By  | 0 Comments | Filed under: Uncategorized

Jeg har jobbet med kreativ skriving og fortellinger i nesten 20 år. Her kan du lese litt av historikken: På begynnelsen av 00-tallet etablerte jeg firmaet Norges litteraturskole AS, som senere skiftet navn til Eratu-litteraturskolen AS. Vi tilbød både et bredt spekter av manustjenester og skrivekurs – ikke minst «Gode fortellinger-kursene» som ble gjennomført av flere tusen personer på nett og i klasserom. (Les mer om Eratu her). Jeg jobbet med å skrive en bok med utgangspunkt i disse kursene, og den hadde lenge nettopp arbeidstittelen «Gode fortellinger». Det tok imidlertid over ti år fra boken ble påbegynt til den ble ferdig, og i mellomtiden ble kursene faset ut. Boken kom ut på Gyldendal Akademisk i 2017, og den endelige tittelen ble «Fortellemagi – kunsten å bruke fortellinger i formidling«.

StorySlam - Oslo, Kulturhuset, 2018.

StorySlam – Oslo, Kulturhuset, 2018.

 

Andre historier, Det andre teatret, 2017.

Jeg er opptatt av fortellinger på mange plan og i mange formater, og de siste årene har jeg også begynt å opptre på arrangementer for muntlig fortellekunst. Fortellekunst som tema kombineres også med mine kurs og foredrag i klasseledelse og skoleutvikling.

Er du ute etter respons på teksten din? Bestill Manushjelp her.

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer nettsiden, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. På kveldstid finner du meg gjerne på Oslos impro-scener. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra nettsiden ved å like siden JorgenMoltubak.no på Facebook. Ta også gjerne kontakt via profilen min på LinkedIn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *