Velkommen til Moltubak Online!

By  | 18/12/2014 | Filed under: Om

jorgen10

Velkommen til Moltubak Online – skriving og undervisning. Trenger du bistand i arbeidet med tekst? Jeg tilbyr respons og gode råd underveis i skrivingen. Les om mitt tilbud om manushjelp her.

Hvis du er interessert i å lese om bøkene mine, har

Gnistrende undervisning og Gnistrende samarbeid egen hjemmeside her: Gnistrende.net.

Fortellemagi har egen nettside her: Fortellemagi.no.

Det nyeste prosjektet mitt, Improvisasjon i klasserommet, finner du her: Improiklasserommet.no.

I tillegg finner du bloggtekster og tekster som har vært publisert andre steder før. Sjekk også ut mine omtaler av bøker om skriving.

Ønsker du kontakt med meg, er det hyggelig om du sender noen ord på kontaktskjemaet. Takk for at du kikker på siden min! Hilsen Jørgen

 

 

 

Lagre

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer Moltubak Online, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra Moltubak Online ved å like Moltubak Online på Facebook.


Hopp til verktøylinje