Min nye bok!

Jeg har gledet meg til å legge ut denne posten. Tilbake i 2006 begynte jeg å skrive på det som Moltubak_Gnistrende undervisning_lite2var ment å bli et lite hefte med «tipsliste for nye kursledere». Planen var å bruke det internt i Litteraturskolen. Gjennom årene har det ballet på seg med erfaringer, fagkunnskap og refleksjoner. Nå har heftet vokst til en bok på 250 sider, som kommer ut på Gyldendal Akademisk i januar.

Jeg ser for meg at på hver eneste skole rundt om i Norge finnes det minst et par lærere som vil tenke: «Dette er boken jeg har ønsket meg». Nyutdannede som trenger å utvide redskapskassen, eller erfarne som vil ha påfyll av inspirasjon og ideer. Jeg har prøvd å skrive en bok som er positivt vinklet – skrive om alt det det går an å få til i et klasserom!

Boken har sin egen nettside og Facebook-side, og det er der jeg kommer til å poste oppdateringer. Der går det også an å legge igjen e-postadressen sin for å få fem nyttige klasseledelsestips i innboksen. Er du lærer, har tenkt til å bli det, eller vil videresende tipsene til noen du kjenner som underviser: Værsågod!

Les mer på nettsiden:
Gnistrende.net
eller
Facebook.com/gnistrende.undervisning

About 

Jørgen er en litteraturfyr som er opptatt av skriving og undervisning. Skriver om undervisning – og underviser i skriving.

Utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo.
Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Impro.blogg.no.
Få tips om saker fra Moltubak Online ved å like Moltubak Online på Facebook.

One Response to Min nye bok!

  1. Emin 28/02/2016 at 22:25

    Ble fenget fra føste setning. Har boken foran meg nå og leser den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Hopp til verktøylinje