Kurs og foredrag

By  | 05/10/2012 | 0 Comments | Filed under: Kurs, Oppdrag

For tiden tilbyr jeg tre ulike kurskonsepter:

  • «Helt sjef i klasserommet» – workshop for lærere og lærerstudenter. Les mer på Gnistrende.net.
  • «Fortellemagi – skrivekurs» – kreativ skriving og fortellekunst. Les mer på Fortellemagi.no.
  • «Improvisasjon i klasserommet» – kurs for lærere og lærerstudenter i bruk av teaterteknikker i klasseledelsen. Les mer på Improiklasserommet.no

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer Moltubak Online, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra Moltubak Online ved å like Moltubak Online på Facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *Hopp til verktøylinje