Kontakt Moltubak Online

By  | 04/10/2012 | Filed under: Om

Moltubak Online – tekstveiledning og undervisning.

På denne nettsiden finner du informasjon om manusveiledningstjenester og diverse kurs. Jeg legger også ut gammelt og nytt stoff som handler både om skole, undervisning, skriving og annet. En del av sideinnholdet produseres parallelt med innhold på Eratu – litteraturskolen (www.eratu.no), men de to nettsidene er ut over det uavhengige av hverandre.

Moltubak Online – tekstveiledning og undervisning eies og driftes av:

Moltubak Media og Undervisning

Solstadveien 5

1453 Bjørnemyr

Org. nr.: 998424062

Skype: jorgen.moltubak

Nettadresse: http://www.moltubak.no

Alt innhold på siden er under beskyttelse av opphavsrettigheter (c) og åndsverksloven.

Kontakt meg mer enn gjerne på skjemaet under:

 

Ta kontakt!

Kontakt meg gjerne ved å fylle ut dette skjemaet.

About 

Jørgen heter jeg som driver denne siden. Når jeg ikke oppdaterer Moltubak Online, er sannsynligheten stor for at jeg underviser, foreleser, gir respons på tekster, eller skriver selv. Jeg er utdannet litteraturviter og lektor fra Universitetet i Oslo, og bor i Oslo. Bøkene mine har egne nettsider: Gnistrende.net Fortellemagi.no Improiklasserommet.no. Få tips om saker fra Moltubak Online ved å like Moltubak Online på Facebook.


Hopp til verktøylinje